slider2

Vi kører en undervisning på sådan et plan, hvor alle kan være med.

sliderAS5

Du er velkommen i vores åbningstider til et uforpligtende møde.

sliderAS4

Vi kører en undervisning på sådan et plan, hvor alle kan være med.

slider

Du er velkommen i vores åbningstider til et uforpligtende møde.

sliderAS1

Vi kører en undervisning på sådan et plan, hvor alle kan være med.

sliderAS2

Du er velkommen i vores åbningstider til et uforpligtende møde.

sliderAS3

Vi kører en undervisning på sådan plan, hvor alle kan være med.

Generhvervelse

Hvordan generhverver jeg førerretten?
Har du af den ene eller anden grund brug for at generhverve førerretten, kan vi naturligvis også hjælpe dig med det. Alt efter hvor ”rusten” du er kan du forholdsvis hurtig være ude i trafikken som bilist igen.
Har kørekortet været frakendt, skal det generhverves, før et nyt kan udstedes.
Man skal op til en ny køreprøve, d.v.s. aflægge og bestå, både en teori- og en praktisk prøve.

PRIS: Ring og hør nærmere da prisen er afhængig af dit behov.

Betinget frakendelse
Har du fået en betinget frakendelse af førerretten, vil politiet indkalde dig til kontrollerende køreprøve.Hvis du ikke aflægger prøven, bliver dit kørekort inddraget. Det samme gælder, hvis du ikke består den kontrollerende køreprøve.

Ubetinget frakendelse
Har du fået en ubetinget frakendelse, skal du aflevere dit kørekort til politiet. Du kan først få kørekortet igen, når frakendelsestiden er udløbet, og du har bestået en kontrollerende køreprøve. Skyldes den ubetingede frakendelse spirituskørsel, skal du tillige gennemgå et kursus i Alkohol, Narko & Trafik. (ANT-kursus), før du kan aflægge den kontrollerende køreprøve.

Kørselsforbud
Har du fået et kørselsforbud, skal du aflevere dit kørekort til politiet. Du kan først få kørekortet igen, når du har gennemgået særlig køreundervisning og har bestået en kontrollerende køreprøve. Skyldes kørselsforbuddet spirituskørsel, skal du gennemføre et kursus i Alkohol, Narko & Trafik. (ANT-kursus)

Kontrollerende køreprøve
En kontrollerende køreprøve består af en teoriprøve og en praktisk prøve. Der er ikke krav om undervisning, men det kan være en god idé at tage lidt teori samt prøver hos en kørelærer inden teoriprøven og et par køretimer, inden du skal aflægge den praktiske prøve.

Særlig køreundervisning
Har du fået et kørselsforbud, skal du gennemføre særlig køreundervisning hos en godkendt kørelærer, før du kan aflægge den kontrollerende køreprøve. Den særlige køreundervisning tager fat på følgende udvalgte dele af den undervisningsplan, man anvender op til en almindelig køreprøve:

  • Trafikantadfærd
  • Grundregler for bilkørsel
  • Manøvrer på vej

Undervisningen skal mindst omfatte 8 lektioner af 45 minutter i teorilokale og mindst 8 lektioner af 45 minutter i skolevogn. Undervisningen skal mindst strække sig over 8 undervisningsdage.